Jumat, 10 Agustus 2018

RATEONIUM - Platforma za rangiranje zasnovana na Blockchainovom svijetu





Ako su prijatelji zainteresovani za pridruživanje projektu Rateonium ili ste zainteresovani za pridruživanje projektu Rateonium, dobra ideja je da pročitate recenzije koje vam mogu pomoći da dobijete informacije koje vam mogu pomoći u vidjenju njihove vizije i misije tokom projekta Rateonium. Ovo je pregled :

PLATFORMA NA OSNOVU PROIZVODA I GLOBALNE USLUGE RANKIRANJA BLOCKCHAIN-a

RATE.TRADE.INVEST.
RATEONIJUM PONUDE PRVIH GLOBALNOG, ANONIMSKOG I INTERAKTIVNOG SISTEMA RANKIRANJA SA MANJIM KORISNICIMA ZA PARTNERE I PARTNERE

PREZENTACIJA
Partnerske kompanije dobijaju kvalitativne preglede kupaca. Prikupljene informacije omogućavaju im nivo upravljanja kvalitetom i naknadno širenje poslovanja.

RATING
Korisnici procjenjuju proizvode i usluge kompanije i dele svoje mišljenje sa zajednicom. Unapred, korisnik primi ekvivalentan broj RTO tokena.

PLATFORMA
Rateonium nudi decentralizovanu, anonimnu i transparentnu platformu sa različitim prednostima za zajednice, poslovne partnere i investitore

TRGOVANJE
Korisnik ima mogućnost da promeni RTO token koji je dobio u RTC. RTC valuta koja se može trgovati biće registrovana na najvećoj platformi za razmjenu kriptokutnih valuta

MARKETING
Zajednica Rateonium nudi kompanijskim kompanijama nove tržišne kanale koji se odnose na njihov poslovni učinak. Sistem rejtinga klijenata omogućava transparentnost, akviziciju i upravljanje odnosima sa klijentima.


Korisnici GIFT-a mogu da razmene svoje RTO-e u našim partnerskim kompanijama za pojedinačna unapređenja proizvoda i usluga. Tako, klijenti se nagrađuju za razmenu mišljenja.

KAKO RADITI RATEONIUM

INNOVATIVE RATINGS


PLATFORMA NA OSNOVU BLOKHINETEKHNOLOGIJE IZ RATEONIJUMA MENJAJEM NAČIN PRINOSA POTROŠAČA O NJIHOVOM ISKUSTVU, IZRADA SISTEMA NA OSNOVU METADATA SA REALNOJ OSNOVI U REALNOJ I MENTIRANIM MIŠLJENJEM KUPCA

PREDNOSTI RATEONIJUMSKOG SISTEMA



AIM
Rateonium nudi kompletan rang sistem prilagođen svim grupama potrošača, čime kupci povezuju klijente sa kompanijom na način koji nikada ranije nije bio vidjen. U tu svrhu razmotreni su razni zahtevi tokom razvoja i korišćeni za određivanje sadržaja sistema.

SISTEM PRIJAVE ZA PRIJAVU NA OSNOVU TEHNOLOGIJE BLOCKCHAIN ​​RATEONIUMNE MREŽE I PONUDI NAJVIŠĆEG USLOVA KOMBORTA U KOMBINACIJI SA MULTI-LAPISNOM FUNKCIJOM.

Aplikacija Rateonium je u srcu inovativnog sistema rangiranja. Sadrži sve funkcije kao što su rangiranje kompanija ili funkcija Around Me. Da ne bi eliminisao rast koji je planirala Rateonium, ova aplikacija je dostupna kao besplatan download za svakog korisnika u budućnosti.

Nakon što korisnik kreira svoj račun i lični podaci su šifrirani RATE-SAFE procesom, korisnici mogu pristupiti svim područjima aplikativnih aplikacija.

To mu dozvoljava da vidi pregled obližnjih restorana i da ih označava kao recenzije koje pomažu ili pišu o samopodručenim uslugama.

Pored toga, svaki korisnik može proveriti svoje Tokenove balansiranja Rateonium-a trenutno na integrisanom Cashonium novčaniku i upoređivati ​​nagrade koje se trenutno mogu razmjenjivati.

Da bi povećali dnevno kretanje rejtinga, korisnici takođe vide rang rangiranja u poređenju sa drugim korisnicima. Naravno da je ime za koje se šifrira njihov jedinstveni broj i da će se otkriti samo na zahtjev korisnika. Moguće su i transakcije između korisnika. Posebna karakteristika je funkcija donacije Rateonium. Socijalni projekat ima mogućnost uključivanja u pretragu kao trenutni projekat donacije. Stoga, svaki korisnik ima mogućnost prenosa Rateoniuma u odgovarajući projekat i podršku projektu.

Rateonium kartica:
Rateonium kartica omogućava maksimalnu zaštitu memorisanih tokena. Sve funkcije koje menjaju status tokena korisnika (na primjer: transakcije, razmjene na RTC ili otkupljenje nagrada) moraju se provjeriti pomoću individualnog QR koda na kartici.

Svim klijentom je potrebno otvoriti aplikaciju, uneti lozinku i skenirati QR kod. Da bi se osiguralo da se ocjena daje samo na lokaciji na kojoj se usluga zaista oseća, korisnik mora verifikovati kupovinu pre slanja pregleda. Za ovu svrhu, Rateonium kartica se skenira samo na checkout-u. U slučaju online kupovine, aplikacija se može koristiti kao skener.



BEZBEDNOST
IZ BLOKOVE TEHNOLOGIJE, NAŠI SISTEMI DOPUŠTAVAJU KORISNIKE DA INTERAKTRAJU SA JEDNIM JEDINSTVIMA, POBOLJŠAJU NJIHOVE ISKUSTVA O USLUGAMA I PROIZVODIMA, a OVO JE STVARITI SIGURNE ENKRATNE ZAJEDNICE.

Ovi podaci se smatraju zlatnim internetom i dostupni su svuda u svijetu po odgovarajućoj cijeni - na račun potrošača, čija je privatnost napadnuta. Odeljenje za prodaju i marketing koristi ove podatke kako bi prospekt pretvorio u kupce sa ciljanim promocijama.

Fokus je na održavanju ličnog integriteta kupca. Lični interes za povećanjem transparentnosti s obzirom na prikupljene podatke trenutno se suočava sa brzim rastom.

Napravljene su ozbiljne zakonske promjene, globalno i specifične za državu, koje je grupa za zaštitu potrošača jednoglasno tražila i omogućila svakom kupcu da dostigne novi nivo zaštite.

Mediji sve više skreću pažnju na problem zloupotrebe podataka, a relevantne strukture doživljavaju sve veći pritisak uprkos snažnom lobiranju. Na kraju, međutim, IT inovacije i posebno blokčine, nude novi nivo anonimnog ponašanja kupaca.

Naša misija Rateonium-a je stvaranje interaktivne mreže između potrošača i kompanija koja zadovoljava savremene zahteve za ličnim integritetom u digitalnom dobu, bez manipulacije i sa najvećim poštovanjem sigurnosti podataka.


VERIFIKACIJA AUTENTIČNOSTI DVE SPECIJALNIH RAZVOJA RTO RAZVOJA PRVI U SVETU I CENTRU RATEONIUMNE MREŽE. PREGLED PODNOŠENJA SAMO RADI SA POMOĆI VERIFIKACIJE NA MJESTU KROZ RATEONIUMNE KARTE.

Kada posmatrate trenutni sistem rejtinga, može se videti da u mnogim slučajevima ne postoji odgovarajući način provere kritike. U pojedinačnim slučajevima to dovodi do izobličenja na tržištu, manipulacije i pogrešnih odluka.

Uzrok ovog lošeg procesa procene obično je neograničena prilika za podnošenje pregleda. Na skoro svim portalima, moguće je objaviti preglede bez pružanja dokaza da su korištene usluge svake kompanije. Posebno razvijena dvosmerna RTO verifikacija je prva u svetu i centar mreže Rateonium. Podnošenje kritike radi samo uz pomoć verifikacije na licu mesta putem Rateonium kartice.

Korišćenjem elektronski povezanog sistema povratnih informacija, opcije rangiranja određenih korisnika se aktiviraju samo za kompanije koje se dodjeljuju nakon veoma kratkog vremenskog kašnjenja. Koristeći najinovativnu tehnologiju, Rateonium je u mogućnosti da ponudi korisnicima jedinstveni nivo verifikovanih autentikacija korisnika.

Verifikacija i autentičnost pregleda su fundamentalni za kompanije kao što su za potrošače. Kao što su korisnicima objašnjene koristi, kompanije takođe mogu imati koristi od dvosmerne provjere RTO. U sistemu pretplate, tehnički uslovi su ispunjeni odgovarajućim sistemom skeniranja instaliranim u lokalnoj filijali kompanije.

Po prvi put su omogućene prave revizije za kompanije u sistemu rejtinga Rateonium, a javnost je onemogućila poremećaje na tržištu koje su mogle biti uzrokovane zloupotrebom pregleda.

PRIJAVLJIVANJE
POSLEDNIH DVA GODINA TIMOVA PRODAJA RADA U SVETU IZGRADNJU MREŽE PARTNERA INTER PARTNERA, UKLJUČUJUĆI NEKE POSLOVNE INDUSTRIJE ZA ZAŠTITU NAJVEĆE PRIMENE KORISNIKA.

Od osnivanja Rateonium-a, radili smo širom svijeta kako bismo izgradili mrežu veoma velikih poslovnih partnera. U međuvremenu imamo saradnju na pet kontinenata koji uključuju, na primjer, gastronomski sektor, lokalni i medjusobni saobraćaj, avionsku industriju, projekte zasnovane na blokovima, automobilsku industriju i hotelsku industriju.

Svakodnevna upotreba u raznim životnim situacijama nudi svaku od prednosti svakog korisnika prema ponašanju kupca, životnom životu i životnom stilu. Različite funkcije i funkcije sve se slažu u jednom velikom čvorištu, našoj aplikaciji Rateonium.

Naši partneri će biti objavljeni nakon što je razvoj aplikacija završen i neposredno pre pokretanja sistema. Ovo sprečava kupce da utiču na prodaju tokena. Štaviše, najavama kompanija će svojim konkurentima dati mogućnost da preduzmu korake kako bi kompenzovali konkurentsku prednost.

HELPFUL
RATEONIUM PRIKUPLJAMO KVALITATIVNI I INDIVIDUALNA korisnički podaci za kompanije, kao potrošači koji i dalje može dati u isto vrijeme s RATEONIUM VALUTA iz automatskog algoritma.

Rateonium nudi svojim korisnicima moderno iskustvo kupovine sa aplikacijama koje podržavaju metapodaci - bez manipulacije i zloupotrebe podataka.

Mreža saradnje Rateonium-a podržava primjena savremenog upravljanja odnosima s kupcima i dugoročnih procesa kvaliteta na platformi.

Sistem rejtinga Rateonium korisnicima pruža različite alate za kreiranje kvalitativnih ocjena.

Tekst povratne informacije predstavlja osnovu za rangiranje i opremljen je mogućnošću postavljanja medija. Proces dvostruke provjere davanih rejtinga garantuje autentičnost rangiranja i istovremeno sprečava zloupotrebu. Diverzificirani pokloni velike potražnje pokazali su se veoma odlučnim za motivaciju potrošača i ponašanje u korišćenju aplikacija.

Učestvujući u sistemu Rateonium, korisnici mogu koristiti svoje tokene kako bi ih zamenili za nadogradnju proizvoda i usluga od pojedinih kompanija. Neki primjeri ovog poboljšanja su:

Besplatne nadogradnje od provajdera putovanja, kao što su sveobuhvatne usluge, dodatne sveće večeri, dodatna degustacija vina ili poklon korpe. Različite dodatne nagrade od vlasnika restorana: deserti sa kupljenom hranom ili veliki, a ne mali piće.

Proširenje paketa za iznajmljivanje automobila: Dodatni kilometri / milje uključeni u paket, povećajte osiguranje kroz razmenu Rateonium bodova. Lokalne i dugoročne bonuse: nadogradnje prve klase. Dodatna topla pića ili pečena roba.

Direktna međusobna povezanost je jedinstvena zbog visokog kvaliteta evaluacije. Korisnici dobijaju tokove Rateonium-a srazmerno njihovoj unutrašnjoj vrednosti, dok kompanija dobija sveobuhvatne podatke iz detaljnih i verifikovanih rejtinga.

Reprezentativna analiza tržišta potencijalnih korisnika pokazala je da će u sistemu Rateonium već učestvovati 40.000 korisnika kada se postignu meki pokrivi. Kada se dostigne čvrsta kapica, ovaj broj će biti više od 120.000 korisnika širom sveta. Svaki novi korisnik u sistemu Rateonium podržava povećanje transparentnosti poslovanja širom svijeta, poboljšavajući upravljanje kvalitetom kompanija i novu eru blokchain zajednica.

TRUST
RATEONIUM JE INTERAKTIVNA MREŽA KOJA ISPUNA KOMPANIJU, POTREBUJUĆI POTREBE KORISNIKA, POJEDINJENJE ULOGE KOJE IGRAJU I ZAŠTITA NJIHOVIH PODATAKA.

Dobivanjem valute koja se može koristiti, klijenti se mogu odmah identifikovati sa određenom kompanijom i dobiti nagradu za obezbeđivanje transparentnosti proizvoda i usluga. Povećana potrošačka moć u budućim odlukama o kupovini od strane drugih podstiče interoperativnu potrošačku zajednicu.

U proizvodu preporučuje se samo odgovarajuća aplikacija za kvalitet sa stanovišta kupca za druge potrošače. Na taj način, buduća baza kupaca kompanije zasniva se u velikoj meri na identifikaciji klijenata sa kompanijom i njegovom učinku. U sistemu Rateonium kompaniji je omogućeno izgraditi povjerenje između njih i kupaca jer omogućava visok nivo kvaliteta i transparentnosti usluga.

Verujemo da određeni nivo povjerenja mora biti uspostavljen prije nego kupac odlučuje o kupovini. Prema tome, tražene informacije moraju biti obezbeđene kroz nepristrasan sistem, koji se sastoji od prave ocene potrošača.

OSNIVANJE KOMPANIJE
NAŠA MISIJA JE RATING PLATFORMA NA OSNOVU BLOCKCHAINS-a U SVETU. KORISNICI ĆE BITI AKTIVANI ZA BESPLATNI ŽIVOT IZ MARKETINGA MANIPULACIJE I DOBRO DOSTAVLJATI KORISTI DA DIJELUJU NJIHOVE KVALITETNO MNENJE. NA NAŠEM WHITEPAPERU, ZNALAćE KAO KAO DIO RATEONIJUMSKOG KRETANJA. Mi ćemo vam dati sve što je u vezi sa nama, počevši od sistema kroz tehnički kontekst, informaciju o pravu za kvalifikacije i ličnost našeg tima.

RATEONIUM TOKEN
DETERMINACIJA CIJENE CIJENE I TOKENSKA DISTRIBUCIJA



Plan puta

Q1 - 2016
Rateonium Ltd je osnovan u Makedoniji

K2 - 2016
Strateško planiranje
Izradite sistemski specifikacijski list

Q3 - 2016
Tim za zapošljavanje i upoznavanje talenata
Pronađite partnera i investitora

K4 - 2016-
Razvoj sistema Rateonium-Sales
prva prodaja evropske partnerske kompanije

K1 - 2017
Sastanak sa investitorima
Višestruka kupovina prodaje evropskih partnerskih kompanija
Implementacija Odeljenja za pravo i finansije

K2 - 2017
Pravna priprema
Izgradnja partnerskih mreža

Q3 - 2017
Dalji razvoj iz specifikacionog lista sistema
Implementacija IT sektora i prodajnog odjela

K4 - 2017
Otvaranje nemačke filijale u Hamburgu
Koncepcija procesa prodaje tokena

K1 - 2018
Poboljšanje baze partnerskih mreža
Razvoj aplikacija i priprema sistema
Pokretanje filijala u Vankuveru i Londonu

K2 - 2018
Proširenje Odeljenja za informatiku i CTO objavljivanje
Otvoriti indijsku filijalu u Bangaloru
ICO
Izrada internet prezentacije RTC-a Izrada internet
marketinga

Q3 - 2018
RTC Token Pre Sale i Token Sale
Saradnja sa ICO rejtingom i platformama
za kotiranje Implementacija i evaluacija projekta

10/2018
Primjena aplikacija i sistema
Završni sistem razvoja
Poboljšanje baze zajednice

11 - 2018
Objavljivanje Rateonium kartica za učesnike ICO
Širenje tržišta u Evropi
Dalje širenje naše partnerske mreže

12 - 2018
Specijalne razmjene za otvorene učesnike ICO-a (RTC za RTO)
Aplikacija Rateonium dostupna je na istori i playstore-u
Priprema za azijsko i američko tržište
Finansijska konferencija godišnjih izvještaja investitora i Upravnog odbora
Pitanja godišnjih izvještaja i prezentacija poslovnih planova za 2019.

Q1 - 2019
Razmjena RTC je aktivirana na četiri najveće trgovačke platforme
Puna lansiranje sistema Rateonium.
Prodaja akvizicija azijskih i američkih partnerskih kompanija

K2 - 2019
Širenje tržišta u Aziji i Americi
Dalji rast zajednice u celom svetu
Uspostavite filijale u San Francisku, Njujorku, Hong Kongu i Tokiju

K3 - 2019
Proces ekspanzije
Ministarstva finansija sa vodećim investitorima rizičnog kapitala.
IPO performanse vožnje

K4 - 2019.
Početna javna ponuda konferencije Shareora
i nivoa u Njujorku

Da biste pronašli relevantnije detalje iz projekta Rateonium, pratite brojne izvore za sljedeće reference:

WEBSITE: https://rateonium.com/

TWITTER: https://twitter.com/@ratonium

WHITEPAPER: https://rateonium.com/whitepaper.pdf

YOUTUBE:



TELEGRAM: https://t.me/rateonium

ONE PAGER: https://rateonium.com/onepager.pdf

REDDIT: https://www.reddit.com/r/Rateonium/

BITCOINTALK ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4796158.0

Link Profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1826813

ETH:0x162b4862c2Aa74eB272974EdF91B754a57A5f01e

Tidak ada komentar:

Posting Komentar