Rabu, 01 Agustus 2018

INSCOIN


Hallo .. Prijatelji, Ako ste zainteresovani za pridruživanje INSCOIN FOR KNOX projektu, dobro je pročitati recenzije koje vam mogu pomoći da dobijete informacije koje vam mogu pomoći u pogledu misije vizije tokom projekta INSCOIN FOR KNOX:
Evo recenzija!



INTRODUCING INSCOIN

Pravi dizajn će olakšati sebi i drugima, kao što je dizajniranje kada smo bolesni i kada ćemo finansirati obrazovanje sina i kćerke. Pravi dizajn pružaće najbolje rješenje u budućnosti.

Uz osiguranje, možemo da dizajniramo ono što nam je potrebno sada iu budućnosti koje će donijeti koristi za sebe. Mnoge kompanije nude proizvode osiguranja koje možemo odabrati prema onome što želimo.

Posao jedne osiguravajuće kompanije je da prikupi sredstva. Dobro upravljanje poslovanjem zahteva sredstva koja su uložena tako da su sredstva produktivnija.

Investicione aktivnosti društva za osiguranje, osim podrške nacionalnom razvoju, mogu takođe smanjiti troškove osiguranja, pri čemu se sa profitom ili profitom ostvarenim putem investicionih fondova može predstaviti elementi profita koji se izračunavaju pri određivanju premije.

KNOX projekat će biti prva osiguravajuća kompanija koja kombinuje stvarni svet sa digitalnim svetom koristeći Blockchain tehnologiju, stvarajući najefikasniju i sofisticiraniju strukturu u sektoru, pronalazenje rješenja za pitanja sertifikacije i politike protiv falsifikovanja osiguranja.

Zahvaljujući platformi koju je razvio Knoxovo osiguranje, politika će se razviti u potpuno automatizovanu i eliminisati mogućnost sukoba interesa između uključenih strana.

Osiguravajuće kompanije će biti osnovane u Lisabonu, Dubaiju i na Bermudskim ostrvima, kako bi osigurali Knox osiguranje da radi u različitim zakonima i omogući ekonomije tokena na globalnom nivou.

Uz pametne ugovore, kompanija neće imati kašnjenja u prikupljanju kredita, s obzirom da se politika izdaje tek nakon prijema plaćanja. Ovaj faktor ima za cilj da značajno poboljša menadžment kompanije.

Uz pametne ugovore u slučaju nesreće, stvarne sudije koje će odlučiti da li će ili ne platiti više nisu preduzeća, koja bi mogla imati oportunističko ponašanje, već blok-sistem koji, u potpunosti bez interesa za ljudsko mišljenje, odlučuje da li nesreća je u skladu sa odredbama politike.

Ova korist će biti najvažnija jer će povećati transparentnost kompanije prema kupcima.

INSCOIN PLATFORM

Istovremeno sa početkom tri osiguravajuća društva, nakon pribavljanja zakonske dozvole, uz pomoć prikupljenih sredstava, kreira se interna platforma za razmjenu. Ova platforma će imati osnovnu ulogu, kroz koju korisnici mogu pristupiti kupovini proizvoda osiguranja nadređenih našom strukturom.

KAKO KORISTITI BLOCKCHAIN?

Knox osiguranje, a delom i na Blockchain of Ethereum deo Knox osiguranja, a dijelom i na internoj platformi. Na kraju postupka certifikacije, izdaju se pametni ugovori koji kombinuju autentičnost i obim politike uz poštovanje prava privatnosti ugovorne strane.





Glavna funkcija ove platforme je Kreiranje prilagođenog profila za brokere, sa svojim ličnim novčanikima.

Brokeri mogu da kreiraju za sve svoje klijente osnovni profil, u kombinaciji sa identifikacionim kodom i pridruženim novčanikom.

Svaki lični korisnik može kreirati sopstveni profil, sa relativnim novčanikom. Direktno učitavanje svih funkcija politike za ocenjivanje i nadmetanje.

Moguća politika plaćanja kako je opisano u prethodnom paragrafu. Prihvatanje, u slučaju kupovine kupaca, sa pametna adresa ugovora kojom možete potvrditi njegovu autentičnost.

Interna platforma je kritična za ovaj projekat, jer kroz njega možemo efikasno upravljati svim našim projektnim inovacijama.

Zaključci

Da li je ova kompanija dobra investicija za vas? Ako verujete u moć veštačke inteligencije, da. Razvijaci INSCOIN FOR KNOX su uvereni da će u ovom segmentu moći postići određeni uspjeh. AI će verovatno mnogo poboljšati u budućnosti, kao i trošak ove kompanije i njegovih tokena.

INSCOIN FOR KNOX može biti dobra dugoročna ulaganja za vas, jer je vjerovatno da će vam ova kompanija ponuditi dobar povrat na ulaganje, ali u budućnosti. Ako imate dovoljno strpljenja, bilo bi lepo ulagati u ovu kompaniju.

Evo recenzija koje vam predstavljam u pronalaženju informacija i poznavanju INSCOIN FOR KNOX projekta koji trenutno vodi njihov tim, ako postoji nedostatak objašnjenja ovog članka, ne brinite, postavio sam vezu za vas tačne informacije. informacije i naravno moći ćete da razgovarate direktno sa svojim osnivačem ili timom, na linku.

Za više informacija i pridružite se društvenim mrežama INSCOIN FOR KNOX danas pratite ove resurse:

BELI PAPIR: https://inscoin.co/#whitepaper
ANN THREAD: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4422850
WEB SAJT: https://inscoin.co/
TELEGRAM: https://t.me / inscoinico
STEEMIT: https://steemit.com/@inscoin
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Inscoin-for-Knox-1802470656458272
TWITTER: https://twitter.com/INSCOINforknox
LINKEDIN: https: // www.linkedin.com/company/inscoin-holding-ou/
moj profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1826813
ETH: 0x162b4862c2Aa74eB272974EdF91B754a57A5f01e

Tidak ada komentar:

Posting Komentar