Sabtu, 24 Maret 2018

PHI Token: Hibrit Yatırım Platformu

PHI Token: Hibrit Yatırım Platformu
DQmNqwArnwVeLmsrbgMzBnt3hvvn2Cna2YUcoMD4KMuf2fi.png 

PHI token Nedir?
Şirket, PHI tokenının çıkarılması için para oluşturma etkinliğini organize etti. Varlığını sürdüre bilmek için finansal hizmetlerin modern bir dağıtım modelini mevcut finansal seçenekler üzerinde devrim yarattılar. Satın alma veya satma ile ilgili menkul kıymetlerle ilgili ipuçlarından, büyük haber bültenlerine kadar pek çok yerden, her bireyin veya müşterinin ihtiyaçlarını dijital varlıkları ve yatırımlarının yönetimine danışmanlık hizmeti vermek istiyor.
Yatırım araçları yatırım ve Sicavlar (değişken sermaye yatırım şirketleri), AIF veya PIF gibi alternatif fonlar veya örneğin hisse senedi veya menkul kıymetler İlişkileri ile ilgili yatırım araçları gibi farklı görünür.
Dijitalleştirme ve bastırma maliyetleri ile ticari bir hizmetin tedarikini azalttığından, diğer araçların ve kripto varlıklarının yatırımına izin verdiğinizden emin olun ve finansal varlıklarla yönetim arasındaki ilişkileri değerlendirmek için bir konteyner platformu oluşturun Yatırımcılar için mükemmel olan o zamanlar Partners LTD. ilaçları, tüm varlık sınıfları ve kripto varlıkları da dahil olmak üzere yatırım araçlarına yatırım yapılmasını sağlayan Hybrid (PHI) için ilk Platformu amaçlamaktadır amaçları ise tüm tasarruflarınız ve işlemlerinizle başa çıkmak için müşterilere tamamen dijital bir platform sunmaktır.
Bununla birlikte, varlık yönetim şekli, gerçek temel müşterideki ihtiyaçları belirleme ve finansal hatalardan kaçınmak için duygularını yönetme konusunda bir rol oynamaya sevk eder. PHI platformu, Hibrit Yatırımlar için Hibrid Platform, diğer bir deyişle, müşteri etkileşimi için profesyonel deneyim için dijital süreç yönetimi sağlıklı görünüyor.
Tamamen dijital platform videolar haline gelecektir. Bu projenin, iş modelinde kesinlikle yenilikçi olmasından dolayı, bazı Banka Mevduatlarına tamamen açık olarak, bazı varlık yöneticileri ve bu nedenle farklı yönetim tarzları, danışman finansmanları, dünyanın her yerinden neredeyse finansal araçlar, Sadece özel müşterilerin ve tüketicilerin isteklerini tatmin edebilecek 360 derece bir platform, ayrıca HNWI müşterilerinin varlıklarını çeşitlendirerek, farklı varlık yöneticileri ile ilgili olarak çok rekabetçi görünüyor ve düşük fiyatlara sahip olmalarını sağlıyor.
Blok Zinciri Teknolojisinin PHI İçin Önemi
Finansta saydamlık: Finans sektörü için en önemli noktalardan biri saydamlıktır, özellikle yeni yükselen markalar için. İşlem aşamaları, fiyatlar ve metodolojiler potansiyel müşterilerin güvenini kazanmak için erişilebilir ve saydam olmalılardır. Bu güven ortamını ve saydamlığı sağlayabilmek için, ICO Blok-zinciri teknolojisini kullanacaktır. Bunun sayesinde müşteri kapasiteside artma olacaktır.


DQmaAPP6WxRBn28wp2mm13V9fvRWQHNGX6PLJmeMRpSTMNY.png 

Çalışma Sistemi

Üç PHI Fonksiyonu Tokenları şunlardır:
PHIToken, Share (Paylaş) olarak işlev görür: Platform bileşenini ücretsiz kullanmak isteyen herkesin (tüm varlık yöneticileri, finansal planlamacılar ve yatırımcılar) PHIToken'e sahip olması ve devre dışı bırakması gerekir.
Ödeme olarak PHIToken: Hibrid yatırım platformu ve gelişmiş finansal yazılımlar,% 30 nakit sunan PHITöken'de ödeme alacak ve böylece insanları Token için ödemeye teşvik edecektir.
PHIToken Satış ve Dengesi: Performans maliyetinin% 15'i platform tarafından oluşturulur ve Malta'daki vergi ödemelerinden kaynaklanan yıllık vergi iadelerinin% 50'si (EBIDTA şirketlerinin% 15'ine karşılık gelir) PHIToken'i satın almak için kullanılır ve Zaman içinde sürekli büyümeye yol açacak bir kıtlık etkisi yaratana kadar elimine edilir.
PHI platformu ayrıca aşağıdaki nedenlerle endüstrinin kritik mülkiyet yönetimi sorununu çözecek:
a. Dijitalleşme yoluyla ticari tedarik zincirini azaltır ve yatırım hizmetleri sunmanın maliyetini düşürür. Harika bir yatırım fırsatı olan Crypto Assets dahil olmak üzere çeşitli araçlara yatırım yapabilirsiniz. Varlık Yöneticileri ve Zenginlik Yöneticileri arasında rekabeti teşvik ederek ve dolayısıyla müşteriler için daha iyi getiri elde etmek suretiyle bir karşılaştırma oluşturacaktır.
b. PHIToken Şirketi, PHI tokenını yayınlamak için Token Generation Event'i düzenledi ve akışını gerçekten devrimden geçiren yeni bir finansal hizmet dağıtımı ve Servet Yönetimi modeli yaratmak istiyordu. Finansal hizmetler, satın alınacak veya satılacak olan menkul kıymetlere ilişkin ipuçlarıyla anonim ve büyük bültenlerden, analiz ve finansal araçların karşılaştırılması için çevrimiçi platformlardan, bireysel müşteri ihtiyaçlarına göre özel danışmanlık hizmetlerine kadar çeşitli şekillerde sunulabilir. Tek tek yönetilen bir hesap veya yönetilen bir ortak hesap aracılığıyla yönetim yatırım varlıklarına genişletilmiş hizmetler, bir omnibus hesabı denir.

Neden PHI?
Güvenli Yatırım Fikirleri: Yatırımcılarımızın sonuçları blok zincirde depolanır. Bu, sonuçların tamamen güvenli olduğu ve herhangi bir şekilde manipüle edilemeyeceği anlamına gelir. Robo danışmanları sayesinde karlarımız artacaktır.
Fon Güvenliği: Tüm işlemler, Robo Consultant'ın analizinden geçer ve hile ve dolandırıcılığı önler. Yani para kaybetme riski en aza indirgenir. Hedeflenmeyen bir projede yatırım riskiniz azalır bunlara daynarakta güvenlik en üst seviyededir.
Sistem Kayıtları: Oluşturulan süreç doğrudan sisteme kayıt edilir ve işlem sisteme kaydedildikten sonra değiştirilemez. Belgenin erişilebilirliği sayesinde, herkes belgeye bir blok zincirden erişebilir.


DQmPwpctQaMXgkaPTPhoLQaws4yixjmVM8nYqMAWt3iQ3BQ.png 

Token Hakkında
PHI Tokeni: PHI
Toplam teklif: 24,157,817,00 PHI
Soft Cap: 1.000.000 $
Hard Cap: 14,930,352 PHI
Erken Yatırım: 3 Mart 2018
Etkinlik Simgesi Üretimi (TGE) üç aşamada gerçekleşir:
Avans Satışları: 3.524.578 tokenin maksimum değeri.
Ön-ICO: maksimum %21 indirim ile maksimum 3,524,578 token.
ICO: 7,881,196 tokenin maksimum sayısı mevcut olacak.


Yol Haritası

DQmTpHBnsztGZTkv5Dxo9M7ghyCKQvaZoFEqMNRh1PJQQsy_1680x8400.png 

Ekip
DANIELE BERNARDI
FRANCESCO CANELLA
MARCOS LIN
ALEX VELLA

Danışmanlar
PAOLO TASCA
DANIEL HELLER

Wep Sitesi:
https://www.phitoken.io
Whitepaper'ı
https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/phi-tokens.appspot.com/o/pdf%2FWP_PHI_Token_v1.0.7.pdf?alt=media&token=38285346-519f-42cf-b803-14e803c1ff07
Sosyal Medya hesapları
Facebook: https://www.facebook.com/PHIToken/
Twitter: https://twitter.com/PhiToken
Telegram: https://t.me/joinchat/AecpoEhlgK2yC70FzPp0iA
Bitcoin Talk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2995864.0

Benim Bitcointalk hesabım: idup (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1826813)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar