Selasa, 13 Februari 2018

HYPOTHEEK.


HOME Loans is een platform voor investeringen in leningen die worden gedekt door onroerend goed over de hele wereld, gebouwd op basis van het Ethereum-platform. Token HlCoin-platforms zullen worden geleverd met de vastgoedobjecten en zullen worden verhandeld op cryptowisselingen.
HOME Loans- platform maakt gebruik van complexe algoritmen om de kredietwaardigheid van alle klanten te voorspellen en in slechts 20 minuten kan een lener zijn allereerste eerste lening kopen om onroerend goed in zijn leven te kopen, gewoon vanaf zijn smartphone. Alle klanten hebben de mogelijkheid om minder rente te betalen en hebben een hogere kredietwaardigheid als ze ons platform vaker gebruiken.
Alle verzamelde Big Data en Credit Histories worden opgeslagen op de Blockchain. Duizenden investeerders hebben toegang tot miljoenen nieuwe klanten die we in de wereldeconomie brengen en miljoenen mensen zullen overal ter wereld een woning kunnen kopen.

*Onze producten*

Het internationale leenplatform voor onroerend goed HOME LENINGEN voorziet in dergelijke soorten leningen als : 
  • Leningen voor woningen in aanbouw.
  • Leningen voor secundaire huisvesting.
  • Leningen voor commercieel onroerend goed.
  • Leningen voor grondaankoop.
  • Leningen voor eigen bezit.

  • * Voorgestelde voordelen *

    HOME-LENINGEN voor de crypto-community:

    >> Creatie van een crypto-ecosysteem.

    Ons doel is om particuliere beleggers en bedrijven te helpen die werken op basis van blockchain-technologie om hun klantenbasis aanzienlijk uit te breiden door toegang te krijgen tot ons platform voor vastgoedleningen en mobiele marketing voor bedrijven. Volgens onze langetermijnstrategiezouden HOME-LENINGEN deel moeten gaan uitmaken van het cryptosysteem.
    In de toekomst overwegen we integratie met de volgende hightechproducten:
    • Everex
    Grensoverschrijdend betalingssysteem. Levering van crypto-fondsen voor leners.
    • burgerlijk
    Verbetering van de procedure voor identificatie en verificatie van kredietnemers.
    • COSMОS
    Het netwerk en de infrastructuur voor interactie tussen de blokkers.

    HOME-LENINGEN voor bedrijven:

    nieuwe en terugkerende oude klanten aantrekken.
    Het bedrijfsmodel is uiterst eenvoudig. Service (mobiele applicatie HOME LENINGEN ) leidt de klant naar de partner (tegenpartij).
    Als de klant een aankoop doet of de service gebruikt, retourneert de verkoper een deel van het bedrag in HLCoin (gratis ter beschikking gesteld aan het platform) aan de klant (lener) als Cashback en in traditioneel geld aan de account van HOME-LENINGEN.
    Dit motiveert leners om naar onze partners te komen en aankopen te doen - mobiele dekselgenerator. Nu hoeven bedrijven geen groot geld uit te geven aan reclame om klanten aan te trekken - ze komen vanzelf.

    * HOME-LENINGEN voor mensen *

    Het geeft mensen de mogelijkheid om onroerend goed te kopen zonder toevlucht te nemen tot traditionele methoden zoals banken. Het platform heeft een eigen scoresysteem dat de kredietgeschiedenis van leners analyseert en de HLCoin-productie analyseert in de mobiele applicatie HOME LENINGEN . Het geeft betere kansen voor de lener wiens kredietgeschiedenis is beschadigd als gevolg van omstandigheden buiten zijn macht.

    HOME LENINGEN voor lokale partners:

    global business scaling.

    We hebben algoritmen voor bedrijfsontwikkeling ontwikkeld in nieuwe landen die gebaseerd zijn op onze werkervaring en uitgebreide onderzoeken van markten en juridische segmenten. We gaan een internationale franchise lanceren na de lancering van het platform. We zullen met onze franchisenemers al het noodzakelijke marktonderzoek, kennis van risicobeheer, knowhow op het gebied van kredietbeoordeling delen.

Profile Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1826813;sa=forumProfile


Tidak ada komentar:

Posting Komentar