Senin, 26 Februari 2018

Cibus - verzekert kwaliteit en gezondheid van voedsel voor consumenten

Cibus is heel transparant, ze zijn gedecentraliseerd en op basis van blockchain. Wat dit betekent is dat consumenten de inhoud van hun voedsel dat ze kopen kunnen verifiëren. Ze bereiken dit door systemen te creëren die voedsel rechtstreeks tussen producenten en consumenten verhandelen.
Cibus levert mobiele apps voor haar consumenten, u kunt dit gebruiken om de basisprincipes van eten, kwaliteit, authenticiteit en voedingssupplementen te verifiëren van alles wat u verbruikt.
De voordelen hiervan zijn enorm! Wat het doet is transparantie creëren en vertrouwensrelaties opbouwen, het verandert de manier waarop we denken over voedselzekerheid en minimaliseert onze afhankelijkheid van de regelgevende instantie om ervoor te zorgen dat ons voedsel voldoet aan de relevante kwaliteitsborging.
De handel zelf zal open en eerlijk zijn, er zullen geen tussenpersonen zijn die niet tussendoor hoeven te handelen, dit zal een gratis eco-handelssysteem zijn dat u rechtstreeks zult openen met producenten en producenten.
Vandaag de dag neemt de schaal van voedselcriminaliteit in griezelige tempo's toe over de hele wereld! Wij als consumenten hebben geen zicht op de kwaliteit en veiligheid van voedsel en naïef vertellen we het voedsel dat we kopen bij de supermarkt en denken dat het voldoet aan alle kwaliteit en veiligheid van het eten ... Het is een feit, de marktverlagingen en cheats waar en wanneer we blijven zonder transparantie, verder zal dit worden aangemoedigd. Cibus zet die kracht terug in de handen van consumenten.
Cibus Eco-systeem
Om een ​​directe handel te creëren, met open transparantie en de mogelijkheid om uw inhoud te verifiëren, hebt u een ecosysteem nodig, en Cibus doet precies dat.
Ze hebben een systeem met 8 basiskernfuncties gemaakt;
Fase 1 van de Cibus-module
CIBUS TRACE
Uw voedsel en supplementen zullen transparant zijn omdat u informatie over blockchain kunt volgen.
CIBUS TRADING
De uitvoering van slimme contracten in blockchain zal op voedsel gerichte platforms voor B2B-handel zien.
SOCIALE CIBUS
Met focus op voeding en supplementen zullen sociale platforms met incentives worden gecreëerd.
CIBUS RETAIL
Blockchain zal het B2C e-commerce platform bouwen om transacties tussen kopers en verkopers te vergemakkelijken.
Fase 2 van de Cibus-module
CIBUS AFFILIATE
Gelegenheid om een ​​prijs te krijgen op basis van het verwijzingsprogramma voor Cibus-promotie.
Cibus AD
Door specifieke doelgroepen te targeten, zullen intelligente contracterende AD-netwerken worden opgezet.
Cibus Escrow
Er wordt een intelligente contractfinanciële escrow opgezet om toezicht te houden op de handel tussen kopers en verkopers.
CIBUS LOGISTIC
Het gedecentraliseerde Multi-Capital Logistics-programma en het slimme contract zijn ingeschakeld.
Cibus-token
Cibus Token zal worden gebruikt om transacties uit te voeren op het Cibus-platform. Het maakt transacties mogelijk en omvat betalingskosten. Het zal ook worden gebruikt op Cibus Social als een stimulans op sociale netwerkplatforms.
Hoe kun je Cibus Token krijgen?
U kunt een Cibus-token met een TGE-ticker rechtstreeks van hun site kopen door op de volgende link te klikken;
Dit zit momenteel in de Pre-Sale bonus, wat betekent dat je 50% extra krijgt bij je aankoop.
TGE is een standaard ERC-20-portemonnee, dus het is goed om te worden gekocht van een portefeuille zoals myetherwallet en niet direct uit de voorraad te worden gekocht.
Tokenwisselkoers is momenteel 1 ether voor 1000 CIBUS TGE-tokens.
Ze zijn de hardcap van 40 miljoen Token CIBUS.
Hoe worden tokens en fondsen gesplitst?
voordeel
Voordelen voor de verkoper
Verkopers ontvangen snel feedback met veel informatie over hun beoordelingen.
Alle promoties en advertenties van de verkoper gaan rechtstreeks naar de klant.
De verkoper heeft volledige controle over afbeeldingen, logo's en branding in het algemeen.
De kosten voor de verkoper om de klant te bereiken, worden verlaagd.
Een systeem dat nuttige informatie uit meetbare gegevens zal interpreteren en maken.
Voordelen voor de koper
Bij het kopen van voedsel en supplementen hebben kopers nu transparantie over de aankoop.
Door een vertrouwde Blockchain te gebruiken, vertrouwen kopers op het Food Ecosystem.
Een goedkopere prijs betekent geen lagere kwaliteit, omdat hoge normen worden gehandhaafd.
Kopers kunnen rechtstreeks met de verkoper communiceren.
Op beloningen gebaseerde sociale prikkels.
Hoe kan alles worden gecombineerd?
Er is veel informatie hierboven om opgemerkt en verteerd te worden en soms is het lezen ervan in zwart-wit moeilijk te visualiseren. Hieronder hebben we tekeningen die de afbeelding verfijnen en de stroom van Cibus E-Commerce Ecosystems tonen zoals deze zich voordoen van kopers, via Cibus-module naar verkoper.
De problemen zijn Cibus lost op
Vertrouwen verminderen
Hoe vaak zien we nu het nieuws of lezen we in de krant dat de grote supermarkt een bepaald product heeft teruggeroepen? Dit is het gevolg van voedselvergiftiging, chemische contaminatie, pesticiden en pathogene microben.
Kennis en traceerbaarheid
Wanneer je naar de supermarkt gaat, neem je je eten, je weet niet wat er in zijn levenscyclus gebeurt, hoe het aankomt op de verpakking op het schap van de supermarkt, je leest het etiket en gelooft wat je ziet.
Wat u niet kunt zien, is de stroom door het systeem die de mogelijkheid biedt voor valse advertenties, valse labels en namaakgoederen.
Gegevensmanipulatie
We hebben een reeks van oorsprong, zodat producten voortdurend veranderen, gebrek aan hoogwaardige productgegevens biedt een geweldige mogelijkheid om records en productvervalsing te vervalsen.
Nooit verhogen
Het lijkt erop dat elke keer als ik mijn wekelijkse winkel doe, de prijs omhoog gaat. Het is niet verrassend dat, als je een tussenpersoon betaalt om dit voor je te faciliteren, mensen een hogere korting nemen, wat op zijn beurt de kosten opdrijft.
verhouding
Omdat uw tussenpersonen geen betrokkenheid hebben tussen producenten en consumenten, elimineert dit de mogelijkheid om relaties op te bouwen die zijn gebouwd op uw overtuigingen.
Gebrek aan geluid
Zonder een duidelijke manier om nu te voeden, worden er vaak slechte aankopen gedaan. Met Cibus heeft u Voice of Consumers (VOC).
Beschadigde ketting
Het is momenteel niet mogelijk met de supply chain om gegevens te delen tussen deelnemers. De ecosystemen geïmplementeerd door Cibus zullen hen aanspreken.
Gebrek aan kwaliteit
Gezien het strikte regelgevende toezicht dat wordt opgelegd en kwaliteitssystemen die niet aan de normen voldoen, blijft de inconsistente en inconsistente toename van het aantal producten bestaan.
Dus nog een keer over het teken?
Je zult inmiddels weten dat Cibus een zeer interessant project is, wanhopig om de voedingsindustrie te revolutioneren en het voort te zetten in het moderne tijdperk. Om daar deel van uit te maken, wil je absoluut hun token kopen.
Cibus Token zal worden gebruikt om transacties uit te voeren op het Cibus-platform. Het maakt transacties mogelijk en omvat betalingskosten. Het zal ook worden gebruikt op Cibus Social als een stimulans op sociale netwerkplatforms.
Token Sale
Afhankelijk van wanneer u wilt beleggen, kunt u een belangrijk aanvullend bewijsmateriaal ontvangen. Kortom, hoe eerder je het adopteerde, hoe meer tokens je ontvangt. Controleer de tijden en nummers hieronder;
+ 50% gratis tokenbonus
tot 28 februari 2018, 10:59 uur (GMT)
+ 30% gratis tokenbonus
28 februari 2018, 11:00 AM (GMT) tot 7 maart 2018 10:59 uur (GMT)
+ 20% gratis tokenbonus
7 maart 2018, 11:00 AM (GMT) tot 14 maart 2018, 10:59 uur (GMT)
+ 16% gratis tokenbonus
14 maart, 2018, 11:00 AM (GMT) tot 21 maart 2018, 10:59 uur (GMT)
12% gratis tokenbonus
21 maart, 2018, 11:00 uur (GMT)
Je kunt Cibus-token met tickers van TGE rechtstreeks van hun site kopen door op de volgende link te klikken;
Stratenplan
Een belangrijk onderdeel bij het beslissen om te investeren in een project, is wat ze hebben gepland in hun routekaart ... en Cibus heeft een passend schema. Aan het einde van het jaar, heeft Cibus gepland om 4 core Core te hebben die werken met de andere 4 voltooid in 2019. De definitieve release van het gehele ecosysteem is gepland in Q1 tegen 2020. Een aangename tijd voor alle betrokken partijen bij Cibus.
Cibus Team
Het Cibus-team bestaat uit een aantal experts in hun sector en, belangrijker nog, in de juiste gebieden waar Cibus kan slagen. Ze bestrijken een volledig spectrum, van voedselveiligheid tot toeleveringsketen, van IT tot Business Development, het team is goed afgerond en aangepast om de manier waarop het voedselecosysteem op de markt komt te veranderen.
Adviesraad van CIBUS
ZAHID IMRAN
Expertisecentrum voor
voedselveiligheid CIBUS
ARINDAM BISWAS
NATH REGIO
IT-specialist
JHIMLI MUKHERJEE
PRADEEP DRAGON. V
ARBIND PRASAD
Community manager
SOUMEN PAUL
SHAJID MAHMOOD
Supply Chain Expert
AKHIL OJHA
IT Outsourcing Manager
JACOB THANKACHEN
Test Manager
RAM MALAPATI
Food Quality Officer
ANIRUDHHA MAZUMDAR
Business Development Manager
ANUJ SEJU
Dus nu weet ik van het project, willen mensen dit echt?
Om dit te beantwoorden keerde ik terug naar de opening van dit artikel, de foto's die we hebben gemaakt waar je je favoriete supermarkt hebt bezocht, je hebt ook andere items gekocht tijdens de shoppingtrip ... Spinazie. De spinazie die je neemt, ziet er fris uit, ziet er schoon uit, de kleur is heldergroen, maar ben je er wel altijd aan blijven denken hoe de voorbereidingen worden voorbereid? Hoe wordt het in alle klimaten behandeld, omdat het zich van de ene naar de andere stopplaats verplaatst, voordat het uiteindelijk op het schap van de supermarkt belandt?
Het is een feit, je hebt absoluut geen idee, en het is nogal eng.
Naarmate de wereld meer op gezondheid is gericht, is er meer vraag naar voedsel voor biologische labels ... en wat denk je? Mensen betalen hiervoor een premie en dat vinden ze niet erg. Voor voedingsmiddelen die vrij zijn van chemicaliën en pesticiden, zijn er meer kopers die graag extra betalen voor kwaliteitspersoneel.
Dit is niet alleen mijn mening, het is een feit van onderzoek dat je volledig kunt lezen door hier te klikken, maar hier is een fragment van de onderstaande toetsen.
Het Organic Market Report van 2017 werd vandaag gelanceerd op 21 februari en onthult dat de Britse biologische markt nu in het vijfde jaar van sterke groei is en £ 2,09 miljard waard is. De totale organische omzet steeg in 2016 met 7,1%, terwijl de niet-organische omzet bleef dalen. Organisch vertegenwoordigt ongeveer 1,5% van de totale voedsel- en drankmarkt in het Verenigd Koninkrijk.
Enkele andere belangrijke gegevens uit het bovenstaande artikel laten zien hoe de gevoelens voor wat we eten nu voor ons liggen en we besteden het om onze verlangens te bereiken.
De autonome omzet supermarkten steeg met 6,1% 2
Retailers onafhankelijk autonome omzet steeg met 6,3%
De verkoop van biologische producten door middel van levering aan huis is gestegen met 10,5%
de omzet organisch foodservicemarkt te zijn gegroeid met 19,1%
Sector organische schoonheid en welzijn groeide met 13% tot £ 61.200.000 ter waarde van
textiel vereniging textiel autonome omzetstijging met 30% tot £ 28 miljoen
Met de wens om te blijven vasthouden aan lekker eten en je eten te kennen, is het hele Cibus Food Ecosystem de volgende ontwikkeling. Onderzoek heeft een verschuiving in de eetmentaliteit aangetoond en Cibus zal de leidende hardloper zijn die ons in een nieuwe revolutie brengt over hoe we ervoor zorgen dat we de waarheid weten over wat we eten. Niet alleen is het organisch, maar het is de core 8 kern die ons echt zal bekrachtigen en kopers de juiste keuze en traceerbaarheid zal geven om producenten en verkopers te ondersteunen.
Als u deel wilt uitmaken van deze unieke mogelijkheid, moet u uw Cibus-token kopen via hun website door op de volgende link te klikken;
Voor meer informatie over Inland Food and Token Verkoop Cibus hen, kunt u terecht op de volgende verbinding;
Auteur: Milyuner86
Bitcointalk-profiel:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1826813

Tidak ada komentar:

Posting Komentar