Selasa, 24 Juli 2018

BITLUMENS: ZONNE-ENERGIE VERKRIJGEN DOOR DE TOKEN VAN BITLUMENS


InvoeringDe nieuwe ideeën komen elke dag. Individuen moeten middelen inzetten voor de nieuwe taken. We hebben het grootste instrument ter wereld en het staat bekend als internet. Het web is een gigantische database waarop we alles kunnen doen. Web heeft de hele wereld geassocieerd. Een van deze ondernemingen is BitLumens, een op blockchain gebaseerde organisatie die in Zwitserland is ingeschreven en waarvan verwacht wordt dat het op zonlicht gebaseerde stroom en water naar ver weg brengt met het gebruik van Internet of Things (IoT).BITLUMENSBitlumens is een biologisch systeem dat zich richt op zongerichte vitaliteitsgadgets in gebieden waar geen toegang tot de macht is en associeert deze met vierkante circuits. Met behulp van de gadget verbeteren individuen hun FICO-beoordeling. Banken kunnen informatie verkrijgen met behulp van hun eigen specifieke BLS BitLumens-token en deze gebruiken om microkredieten uit te reiken aan personen die dit nodig hebben. Bitlumens is een blockchain-organisatie die wordt gebruikt om door de zon aangedreven vitaliteit en water naar landelijke en externe netwerken over te brengen. De innovatie van de organisatie wordt gevoed door zowel blockchain-innovatie als het internet der dingen. De organisatie is ingeschreven in Zwitserland. De organisatie is van plan om de algemene bevolking die het nodig heeft sociale en natuurlijke verandering te geven en de praktische basisitems (MVP) in Latijns-Amerika te ondersteunen. De organisatie is ingeschreven in Zwitserland.

 DoelBitLumens zal waarschijnlijk zowel een geweldige ROI in fonds- en kwantificeerbare toestand als sociale impact maken. BitLumens verzamelt KYC-informatie (Know Your Customer-informatie) voor elke klant en geeft toegang tot energie en water ter waarde van duurzame bedrijfsmiddelen. BitLumens concentreert zich op het geven van vitaliteit in de zon in afgelegen steden en voegt daarom toe om de emanatie van CO2- en welzijnsrisico's te verminderen, lampbrandstoflampen, disel-generatoren, plastic, biomassa en biobrandstoffen als lichtbron uit te roeien, uitbreidende middelen voor klantenreserve, vermenigvuldigende monetaire afweging en nu en opnieuw zakendoen.BitLumens biedt een geavanceerde fase die kan worden overgebracht, gecontroleerd door overeenstemming en uit netwerkgeestige vitaliteitsarrangementen in lage activa-familie-eenheden. Om die redenen zal BitLumens bijdragen aan de vooruitgang van de SDG's van de VN, met name gendergelijkheid en klimaatactie, duurzame steden en gemeenschappen, betaalbare en schone energie, een goede gezondheid en welzijn.Met het gebruik van schone voorschotten om elektriciteit te leveren, helpt BitLumens mensen in landengebieden om hun persoonlijke tevredenheid en organisaties te verbeteren.

MissieOns centrale doel is om een ​​gedistribueerde fase aan te bieden waarin klanten PV-kaders krijgen om koolstofemissies te verminderen en toegang krijgen tot verlichting en water op plaatsen waar geen vermogensmatrix of geschikte toegang tot water is. Onze fase maakt de installatie van de apparatuur in gedeelten mogelijk en maakt gebruik van Bitlumens-tokens (BLS). Het raamwerk maakt bovendien microfinanciering en nederzettingen mogelijk in geavanceerde en fiat-monetaire vormen terwijl de blockchain wordt gebruikt. We zullen waarschijnlijk zowel geldteruggave als een positief kwantificeerbaar sociaal en ecologisch effect maken. We verzamelen Know your Customer (KYC) -informatie voor elke klant en bieden tegelijkertijd toegang tot energie en water afkomstig van duurzame bronnen in Latijns-Amerika. Het geven van zongebaseerde vitaliteit aan afgelegen steden en als gevolg daarvan het verminderen van CO2- en welzijnsrisico's, het losmaken van lampolielampen, dieselgeneratoren, plastic, biomassa en biobrandstoffen als lichtbron, uitbreiden van investeringsfondsen van klanten, vermenigvuldigen van geldgerelateerde incorporatie en soms werken.


 OplossingBitLumens is een op blockchain gebaseerde organisatie die in dienst is genomen in Zwitserland met als doel om op zonlicht gebaseerde stroom en water naar verre oorden te brengen met het gebruik van Internet of Things (IoT). BitLumens geeft natuurlijke en sociale veranderingen aan individuen die dat nodig hebben en geeft MVP's (Minimum Viable Products) in Latijns-Amerika.BitLumens wordt bestuurd door Veronica Garcia (CEO en oprichter) die begrip heeft als speculatiedeskundige.

ProbleemDe ontwerpers van Bitlumens lijken het probleem van de macht op te lossen door een gedeeld podium aan te bieden waar klanten de capaciteit hebben om toegang te krijgen tot off-framework Solar Home Systems. Wat dit doet, is dat het de koolstofafvoer vermindert. Evenzo biedt het stroom aan plaatsen die geen stroomnetwerk hebben.Klanten hebben de capaciteit om Solar Home Systems te huren via een mentale installatie van Bitlumens om een ​​meetbaar sociaal en ecologisch effect te maken.Bitlumens gebruiken, kunnen afgelegen steden het vermogen hebben om zongerichte vitaliteit te waarderen en CO2-uitstoot in de lucht te verminderen. Aldus het welzijn en het ecologische risico van het gas verminderen.Dat houdt in: geen lampbrandstoflampen meer, plastic, diesel, biomassa en biobrandstof. Het bespaart bovendien met succes kosten op verlichting en watersysteem. Aldus aanleiding voor een uitgebreid investeringsfonds voor boeren in rustieke gebieden. Deze digitale fase biedt gezinnen met een laag activabeheer een kans om niet op het netwerk aangesloten slimme vitaliteitsarrangementen onder toezicht te houden.


 Fundamenteel voegt Bitlumens de Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties toe door;

• Het creëren van een gematigde en schone vitaliteit

• Praktische stedelijke gebieden en netwerken creëren

• Een groot welzijn en welvaart bieden

• Bijdragen aan uniformiteit van seksuele oriëntatie en activiteit in de atmosfeer

BITLUMENS, BLOCKCHAIN-TECHNOLOGIE EN IOT


Blockchain Bitlumens maakt gebruik van een combinatie van niet-verbonden en niet-gekoppelde informatiebronnen om de FICO-classificatie van geprepareerde te gebruiken ranchers te berekenen: geavanceerde ID's vormen geen deel van de blockchain, maar worden eerder opgenomen. Elke klant kan zijn eigen ID hebben en opnemen als consument. Deze gegevens kunnen worden verstrekt aan buitenstaanders die microkredietregelingen, overheden en doorstromingsbanken aanbieden. Klanten kunnen naar microleningen gaan door een bepaalde leenvergoeding te betalen in het licht van individuele en sociale factoren.


 De primaire gedachte van de organisatie is om een ​​gadget van een klant en een milieuvriendelijke web van dingen te brengen om vitaliteit en water over te brengen naar plaatsen die niet zijn overgemaakt en geen machtskader hebben. Het internet der dingen is het idee om een ​​gadget aan het internet en aan andere bijbehorende gadgets te koppelen. Het IoT is een kolos-systeem van bijbehorende dingen en individuen - die allemaal informatie verzamelen en aanbieden over de manier waarop ze worden gebruikt en over de aarde om hen heen, bijvoorbeeld scherpe microgolven, zelfrijdende auto's, draagbare wellness-gadgets. De specialisten van de organisatie zullen de apparatuur introduceren en de termijnen verzamelen.De organisatie gebruikt de applicatie om gegevens te verzamelen over het gebruik van elke klant en weet hoeveel hij moet betalen voor elke afzonderlijke groep. De organisatie is van plan om schone innovaties te gebruiken voor landelijke netwerken die lampolie, plastic, batterijlichten en kaarsen moeten gebruiken omdat ze de stroom niet naderen. Door deze gadgets te gebruiken, zouden deze personen een aanpak hebben om hun organisaties en hun persoonlijke voldoening te verbeteren. De innovatie van de organisatie, aangewakkerd door zowel de blockchain-innovatie als het web van dingen, maakt het werkbaar voor individuen om stroom te gebruiken, hun elektrische machines op te laden en zelfs hun oogst water te geven.

 DE KENMERKEN VAN HET PLATFORM VAN BITLUMEN

STROOMOPWEKKINGDe gadgets leveren perfecte, zero-outflow-kracht en beïnvloeden direct de persoonlijke voldoening van de persoon. Later kunnen gadgets met elkaar worden verbonden om kleinschalige elektrische roosters te vormen op plaatsen zonder stroom, waardoor individuen vitaliteit in hun netwerken kunnen verhandelen.ProgrammingDe gadgets omkaderen kleinere schaalverdeling op plaatsen zonder bestaand kader. Onze creatieve programmering verzamelt informatie en stuurt deze naar de vierkante keten. Mensen kunnen deze informatie voor banken en banken toegankelijk maken voor microkrediet en andere monetaire administraties. Banken hebben toegang tot meer dan een miljard mensen die een grootboek nodig hebben.Welzijn EN VEILIGHEIDGadgets kunnen worden vastgeschroefd als klanten te laat zijn met hun maandelijkse kosten. Dit geeft de fundamentele veiligheid om microkredieten uit te geven. Aan de andere kant hebben klanten volledige controle over hun informatie. Alleen zij kiezen wie er toegang toe heeft en het kan gebruiken.

VOORDELEN VAN HET BEZITTEN VAN DE BLS TOKENBetaalbare toegang tot veilige, milieuvriendelijke en betrouwbare elektriciteit.Toegang tot microleningen en andere financiële diensten voor miljarden mensen die geen bankrekening hebben.Vermijd de dure afdrachtvergoedingen die meestal worden aangerekend voor microleningen.Elk token vertegenwoordigt een portefeuille van microleningen die wordt gegarandeerd door onze hardware.Bijdragen aan de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties

TOKENVERKOOP EN ICO-DETAILS


 Het BLS-token is een ERC20-utility-token, wat betekent dat het sociale en ecologische veranderingen aanbrengt. Het zou ideaal zijn als je er rekening mee houdt dat alle rendementen worden gebruikt om de verbetering van het product en de MVP's die nu in Guatemala worden aangeboden, te ondersteunen.

Token details

Start op 19 juni 2018

Einde 16 juli 2018

Token: BLS

Platform: Ethereum

Type: ERC20

Prijs pre-ICO: 1 BLS = 0,0007 ETH

ICO Prijs: 1 BLS = 0,001 ETH

Totale levering: 50.000.000 BLS

Soft Cap: $ 1.000.000

Hard Cap: $ 25.000.000

BLS-tokens zijn vereist om toegang te krijgen tot kredietscore-gegevens van de 1,2 miljard mensen die geen toegang hebben tot elektriciteits- en bankrekeningen.

Dorpsbewoners gebruiken het BLS-token om elektriciteit te betalen.

Het BLS-token wordt gebruikt om geldovermakingen te verzenden.

Iedereen die een BLS-token nodig heeft om toegang te krijgen tot BitLumens-services, moet deze kopen van de open markt.

ICO-SCHEMA EN REGELS


 Stadium - Tijd - Aantal tokens - TokenprijsPre ICO - 28 - 30 mei - 10 miljoen BLS / USD (+ 40% bonus)ICO Dag 1 - 1 juni - 3 BLS / USDICO Dag 2-7 - 2 juni - 7 juni - 2,75 BLS / USDICO Dag 8-14 - 8 juni - 14 juni - 2.50 BLS / USDICO Dag 15-28 - 15 juni - 28 juni - 2 BLS / USDHardcap: in het equivalent van USD 25 miljoenAlleen betalingen in ETH- en fiat-valuta worden geaccepteerd. Bitlumens helpt partijen die willen deelnemen aan de pre-ICO in fiat-valuta.De definitieve prijs zal een week voor de start van het pre-ICO worden bepaald, en zal tot die tijd de prijsbewegingen van ETH weerspiegelen.Het totale aanbod aan tokens is afgetopt tot 50.000.000, waarbij de kleinste beschikbare denominatie 0,0001 is.Planning voor een lijst met verschillende beurzen, waaronder Binance *, na ICO. Applicatie in behandelingHet initiële muntenaanbod bedraagt ​​$ 1 miljoen, maar het evenement eindigt pas vroeg nadat er 15 Mil-lion BLS-tokens zijn verkocht. Dit totale bedrag is gebaseerd op de verwachte investeringen en financiering die nodig zijn voor een periode van drie jaar.TOKENVERDELING

 De totale geleverde tokens zijn afgetopt op 50.000.000 en de kleinste beschikbare denominatie is 0.0001. Dit betekent dat het 15 miljoen BLS-token dat naar verwachting tijdens de ICO wordt gebruikt slechts 30 procent van het totaal is.

Nog eens 25 procent zal door Bitlumens worden gehouden om liquiditeit aan de secundaire markt te bewijzen. Daarnaast krijgen het team en de adviseurs 11,5 miljoen (23 procent) BLS-tokens toegewezen en wordt 10 miljoen (20 procent) BLS toegewezen aan private plaatsing.

Ten slotte zal een miljoen BLS-token, dat 2 procent van het totale aanbod is, worden toegewezen aan bounty-diensten.

Toewijzing - Aantal tokens (in miljoen) - in%
Totaal - 50 - 100%
Pre ICO - 10 - 20%
ICO - 15 - 30%
Bitlumens - 17,5 - 35%
Team en adviseurs - 6,5 - 13%
Bounty - 1 - 2%


GEBRUIK VAN PROCEDURES

 Hardware - 35%

Juridisch - 2%

Lonen - 35%

ICO-uitgaven - 2%

Softwareontwikkeling - 20%

Marketing en PR - 6%

Totaal - 100%

ROADMAP


1530784132325339452950.jpg
  TEAM
Veronica Garcia:

CEO / oprichter, Veronica Garcia is beleggingsadviseur bij Credit Suisse en UBS. Na haar afstuderen aan de ETH in Zürich, sloot ze zich aan bij het IBM Research Lab in Zürich. Ze had gewerkt als consultant voor de Wereldbank, IADB en Castalia.

Daniel Heller:

FINANCIEEL DIRECTEUR. Daniel was gastbezoeker aan het Peterson Institute for International Economics in 2017, waar hij de impact bestudeerde van opkomende digitale technologieën zoals blockchain op de financiële sector, financiële stabiliteit en centraal bankieren.


 Ga voor meer informatie naar:

Website: https://www.bitlumens.com/

WhitePaper: https: //www.bitlumens.com/assets/bitlumensdata/White_Paper_June_2018.pdf

ANN Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3163931.0

Gemiddeld: https://medium.com/@bitlumens

Telegram: https://t.me/BitlumensNews

Bounty Telegram: https://t.me/bitlumensbounty

Facebook: https://www.facebook.com/Bitlumens/

Twitter: https://twitter.com/bitlumens

Mybitcointalkprofiel: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1826813

ETH: 0x162b4862c2Aa74eB272974EdF91B754a57A5f01e

Tidak ada komentar:

Posting Komentar